Sprekers ‘Show me the money’

introductie | video’s | sessies | sprekers | denkvoer | sponsors | contact |


Branco Scherer Branco Scherer is verantwoordelijk voor de internationale commerciele activiteiten binnen Endemol’s Digital Media groep. Voordat Branco bij Endemol begon, werkte hij vijf jaar jaar bij MTV Networks. Dave Kroon Dave Kroon is Sales Director Crossmedia bij SBS Broadcasting. Dave focust zich hoofdzakelijk op het realiseren van succesvolle crossmediale cases rondom de programmering van de tv zender Veronica.
Chris Thorpe Chris Thorpe is werkzaam bij The Guardian en daar mede verantwoordelijk voor het succesvolle Guardian Open Platform waarbij ondermeer ruwe content beschikbaar wordt gesteld voor hergebruik. Vivian Opsteegh Vivian Opsteegh is Head of Digital Media bij MTV Networks. Daarvoor werkte ze zes jaar als interactive marketing consultant bij Clockwork.
huggers De Nederlander Erik Huggers is Director BBC Future Media & Technology bij de BBC en daarmee verantwoordelijk voor alle activiteiten van de ‘Moeder Aller Omroepen’ op internet, via interactieve TV en mobiel. Jeff Jarvis Jeff Jarvis is Amerikaans journalist en mediagoeroe, ondermeer bekend van het boek ‘What would Google do?’. Hij is virtueel op het congres aanwezig via Skype.
Annelies van den Belt Annelies van den Belt kwam in 1994 in Moskou terecht. Daar belandde ze via Derk Sauer in de mediasector en werkte ze later in Londen voor News Corp, Telegraph Group en ITV. Sinds 2008 is ze CEO van het Russische internetbedrijf SUP (de Ilse media van Rusland). Oscar Kneppers Oscar Kneppers is oprichter van Webwereld, Emerce en Bright. Kneppers is een serial entrepreneur met veel ervaring in uitgeven en nieuwe technologie.
Michiel Bicker Caarten Michiel Bicker Caarten, mede-eigenaar van communicatiebureau Bennink Bicker Caarten en daarvoor oprichter van BNR Nieuwsradio, zal tijdens het event optreden als host. iPhoneclub Gonny van der Zwaag en Jean-Paul Horn schrijven voor diverse computertijdschriften en websites en exploiteren het succesvolle iPhoneclub.nl
Matt Thompson Matt Thompson studeerde aan Harvard, is journalist en ondermeer bekend als mede-maker van Epic 2014, een video waarin de toekomst van de nieuwsindustrie wordt voorspeld. Johan Doesburg Johan Doesburg is presentator bij de AVRO, moderator en debatdeskundige. In de afgelopen tien jaren werkte hij voor de Tweede Kamer, multinationals, omroeporganisaties, ministeries en gemeenten.
Gert Jan Oelderik Gert-Jan Oelderik is sinds 2004 werkzaam bij NRC Media. Eerst als marketingmanager van NRC Handelsblad en sinds begin 2008 is hij directeur-uitgever. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Apple Benelux en IDG. Bart van Poll Bart van Poll is co-founder van Spotted by Locals – een netwerk van cityblogs door locals in 23 steden in Europa.
Leon Bouwman Leon Bouwman is hoofdredacteur van Adformatie sinds 2005. Eerder was hij onder meer werkzaam voor Reclameweek.  Marianne Zwagerman Marianne Zwagerman was algemeen directeur van Telegraaf Digitale Media. In 2009 was Marianne als mede-oprichter verantwoordelijk voor de lancering van de nieuwe omroepvereniging PowNed waar zij ook bestuurslid is en vanaf januari 2010 samen met Dominique Weesie de directie zal vormen.
Erwin Blom Erwin Blom is oprichter en mede-eigenaar van The Crowds, een bedrijf dat gespecialiseerd is in social media en leidde bijna 10 jaar de afdeling Digitaal van de VPRO.  Jan Dijkgraaf Jan Dijkgraaf is hoofdredacteur van het betaalde opinieweekblad HP/De Tijd en was het eerder bij het kostbare tijdschrift Management Team en de onbetaalbare ”treinkrant’ Metro. Hij gelooft in het concept van de gratis VW Golf.
 Jaap Stronks & Paul Vereijken Freelance journalisten Paul Vereijken en Jaap Stronks presenteren nagenoeg iedere week het online radioprogramma MediaMinds.  Willem Albert Bol Willem-Albert Bol is media manager bij Vodafone. In zijn 11 jarige carriere in het communicatie vak, heeft hij aan verschillende kanten van de tafel gezeten. Eerder werkte hij in de de media bij VNU/Sanoma en later aan bureauzijde bij TBWA.
 Alexandra Jankovich Alexandra Jankovich is managing partner van Spark & Co. Opdrachtgevers van Spark & Co bevinden zich o.m. in de mediasector (o.a. uitgeverijen, omroepen, internetbedrijven, telecom- en kabelaanbieders). Vincent Verweij Vincent Verweij regisseerde televisieprogramma’s, o.m. voor Zembla. In 2004 verliet hij de publieke omroep om Makayama te starten. Dit bedrijf maakt software voor mobiele telefoons, onder meer om televisieprogramma’s mobiel te bekijken.
 Arne van der Wal Arne van de Wal is hoofdredacteur van FEM Business. Daarvoor was hij redacteur bij Quote.  Altan Erdogan Altan Erdogan is hoofdredacteur van de Revu. Daarvoor was hij hoofdredacteur Volkskrant Banen en adjunct bij Volkskrant Magazine.
 De Heuk Joris van Heukelom is CEO van Ilse Media. Eerder was hij onder meer directeur TV bij BNN en Vice President content & marketing bij MTV Networks Benelux.  Sander Koppelaar Sander Koppelaar is mede-eigenaar van Next2news.
 Martijn Pannevis Martijn Pannevis specialist op het gebied van mobiele technologie en mede-organisator van Mobile Monday.  Serge Jespers Serge Jespers is ‘platform evangelist’ bij Adobe Systems. Daarvoor werkte hij onder andere mee aan de Belgische versies van TV-shows als Idols en Big Brother.
  JP Douma is eigenaar bij The Cover Story. Hij woont en werkt in India.  Ruud de Langen Ruud de Langen is CEO bij mediabureau Mindshare. Hij begon zijn lange carriere als sales executive bij Sky Radio.
  Melle Gloerich heeft de master Nieuwe Media en Digitale Cultuur aan de Universiteit Utrecht gedaan. Sinds 2008 is hij ‘content master’ bij de NGN.   Lot Keijzer is managing director bij online mediabureau twist amsterdam.
       

gesponsord door...