Het huwelijk tussen magazines en tablet readers (video)

Het R&D-team van de Zweedse uitgever Bonnier (in Nederland uitgever van Mama) heeft een visie hoe digitale magazines er uit zouden kunnen zien in de toekomst. Het Britse designbureau Berg visualiseerde deze visie in een prototype (dat een aantal overeenkomsten vertoont met een demo van Sports Illustrated).

Magazines have articles you can curl up with and lose yourself in, and luscious photography that draws the eye. And they’re so easy and enjoyable to read. Can we marry what’s best about magazines with the always connected, portable tablet e-readers sure to arrive in 2010?” [8 minuten]

4 replies on “Het huwelijk tussen magazines en tablet readers (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *